Friday, June 19, 2009

happy father's day!

lately ni jarang update entri. bukan ade ramai orang yang bace sgt pun my blog ni. saje buat suke-suke. huu~

results interview pegawai sains biomedikal dah keluar. me?? simpanan setahun. macam hampeh. soalan interview tah ape-ape jawab pun boleh dapat simpanan ke? haha. mr LOML lulus!! hahaha. tak terjangka akal fikiran dia boleh dapat position tuh. haha. macam terbalik kan. patut nya perempuan la kerja government, lelaki kerja private la kan..hihu. tapi okey lah. at least one of us dapat kerja government. kira terjamin la. so kalau kita kene pecat atau berhenti keje at least die still ade kerja tetap boleh tanggung family. ha..macam confirm-confirm je akan kahwin nanti. (tapi macam confirm jek..huahua. gatal.)

next week kena pergi penang. ada dental meeting. from 24 june to 28 june. sure-sure akan penat gile macam nak mati nanti. adoiyaaa..

oh, weekend maybe akan pergi port dickson. ade gathering dengan member-member secondary school dulu. siap nak buar barbeque sume. haih. tengok je la ape yang jadi nanti. huhu.

dan oh lagi, ahad ni ialah father's day. HAPPY FATHER'S DAY ayah. nak bagi hadiah ape yehh??

cauuu~

No comments: