Saturday, July 11, 2009

tak tau nak letak title ape.

its been a week now since i have this chicken-pox. im so bored to the death. *bahasa melayunya bosan gile nak mati* haha. thank god lah kat muka ni tak meninggalkan scar yang scary-scary.

im alone at home now. my parents sent my bro to his tuition class. already had my dinner-yong tau fu muar, which was superb. entah kenapa la kan kat KL takde yong tau fu yang macam kat muar ni, yang siap dengan sup die ni. kat KL sume dengan kuah sambal yang kadang-kadang sedap, kadang-kadang macam hampeh rase die. so, everytime i go back to muar, i will not miss out lepak-ing at bentayan. menu wajib - mee bandung, air jagung & yong tau fu. perghhh!!!! delicious wa cakap lu beb!

seriously, dont have a single idea what i'm going to write. i feel blank, blur, dan yang sewaktu dengannya. damn! damn! my brain is not functioning tonight. why lah? is it because i haven't been expose to outside world for about..*counting* for 8 days? the fact that i did not stuck in the jam for almost 8 days, so my brain jadi lembab? sebablah i always do my-thinking-stuff while i'm stuck-ing in a jam. i think a lots during that time. from what will happen if transformer really exist in this world, to why madonna had a gut to wear underwear in front or 50,000 viewers, to will justin and jessica biel get tied up. hahah..ya ya. i know. what i think is useless, tak membantu pembangunan negara dan bangsa pun. i pernah terfikir jugak, is it possible that influenza A virus is a human made-genetic modification virus. maybe there is an evil individual who is so genius and got a lots of money, yang nak menakluk dunia jadi sengaja spread kan virus ni. nih la akibatnya kalau terlalu banyak tengok movie omputih.

my mum keep talking about my wedding. i told her there's no way i will settle down in the next couple of years. i'm not ready. but i love planning for it. mum said, "taulah. mak saje2 berangan dulu". hahah. comel gile mak. mengalahkan aku pulak. she said, lots of her friends asked when is my turn. heee...sibuk betul makcik-makcik kepoh ni tanya hal orang. bagi aku kurus dulu jadi hot macam dulu balik boleh tak. eh eh. hot ke aku ni dulu-dulu? perasan betul nih. heh. peduli ape.

p/s : sayang, rindu kamu sangat2 ni. datang sini boleh tak...? *jangan harap la* (*_*")

No comments: