Wednesday, August 19, 2009

sekali sekala tidak mengapa macam ini ^_^

okey. semalam ialah buat kerja gila yang dah lama ditinggalkan. kerja ni dulu selalu buat mase zaman-zaman studi kat UM dulu.

7 orang gadis bersesak-sesak dalam oyen.

destinasi pertama, makan di jusco bukit raja. hajat di hati konon-konon nak tengok movie la kan. tapi takde movie yang menarik hati sangat. so, pergi makan je lah kat station kopitiam tuh. pot-pet-pot-pet je tengok jam dah pukul 10 malam. lalu, kami pun beransur-ansur la pulang.

tapi..bukan pulang ke pangkal jalan. macam lagi menyesatkan.haha

destinasi kedua, dataran shah alam. gadis-gadis lagi 6 orang tuh telah memaksa rela oyen membawa mereka bersiar-siar di malam hari. tsk..kesian oyen terpaksa manampung muatan yang lebih malam itu. sampai nak langgar bonggol jalan pun kena berhati-hati.


fizah bajet comel la tuh


abid dan julie


kata fizah, "ye, aku tau kau dah kurus!"


colour combination yang menarik tertarik.


duduk atas padang evergreen beralaskan surat khabar berita hairan. tapi terpaksa bangun sebab bontot masing-masing dah basah. padang basah dek hujan yang lebat petang tuh. =D

okey.sebenar nye upload gambar banyak-banyak sebab saje nak show off saye dah kurus sikit. weeee~

No comments: