Thursday, August 06, 2009

sila lah pergi bercuti cik!

terasa bekerja itu sangat penat. baru la paham perasaan mak dan ayah penat bekerja cari duit sara hidup kita semua ni. jadi, sila hargai ibu bapa mak ayah mama papa mummy daddy anda semua. serius sangat penat, tension, stress. urghhh!! banyak projek, follow up dan case. terkejar ke sana-sini dalam high-heels 4-5 inci. drive dalam oyen yang nasib baek dah tinted gelap jadi takdelah panas sangat. naik turun lif dan tangga dan escalator semua. urgh!

terasa nak sangat pergi bercuti dan bermalas-malas memanjakan diri di spa.


best nya!

lagi best kalau dapat holiday kat tempat macam ni.



sekian, terima kasih.

p/s : sayang. saya rindu kamu sangat-sangat. tolong datang KL cepat-cepat sket eh.

No comments: