Wednesday, September 02, 2009

maaf. tiada maksud

it's raining outside. and i can smell the rain's. to be exact, the smell when the rain hit the ground. tak kesah apa-apa pun maksudnya. i just love it.

it's already september. cepatnya masa berjalan. kan?

tomorrow i'll have case again. for sure kena berbuka dalam OT lagi. penatnya. tak sempat pun nak berbuka luar dengan housemates. ape lagi dengan kawan-kawan rakan taulan yang jauh mahupun dekat. hiks. nasib baik dah pernah berbuka dengan encik akmal and my family jugak. kalau tuh pun tak pernah, miserable kot hidup.

sekarang tengah berfikir nak tukar kerjaya atau tak perlu? kene compete dengan fresh grads pulak nanti. hurmmm...nanti-nanti lah kan.

owh, entri yang sangat tak bermaya. chow~

No comments: