Sunday, September 06, 2009

peristiwa hari sabtu

baiklah. atas paksaan encik akmal, beliau telah menyuruh saya beronggeng bersama rakan-rakan saya. kata beliau, tak mahu saya keseorangan di rumah. (sebab bila bosan saya akan keep calling dia dan sms dia tanpa henti dan bila dia tak angkat atau tak reply akan membuatkan my blood go upstair. hoh)

rumah sewa seksyen 7 dijadikan tempat check point. atau bahasa mudah nya, titik bertolak. hehe. destinasi pertama, berbuaka puasa. setelah habis berhempas pulas fikir nak buka puasa di mana, kami decide nak pergi IKEA. ada bufet RM 15.90++. okey, bila dengar bufet semua orang teruja sebab boleh makan sebanyak mana yang boleh sampai perut kembong. (walaupun sendiri tak puasa ^_^)

baiklah. biar gambar menceritakan peristiwa.


dalam kereta wajib berposing okey.


tamak. ambil makanan tak ingat dunia punya.


sempat tengok meja orang. nak pastikan makanan kami paling banyak. hiks


tak sabar nak makan!


perot dah kembong.

destinasi kedua, kepong. tujuan, berkaroke. okey.


gigih menyanyi. sampai kena naik atas sofa nak dapatkan feel.

okey itu sahaja. sebenarnya lepas karoke pergi makan nasi lemak kat Kampung Baru. tapi tak sempat nak snap-snap gambar sebab dah haus dan lapar sangat tenaga banyak dibazirkan berkaroke tak hingat dunia. (kalau pergi terawikh ada gak pekdahnya kan. isk.)

sekian.

No comments: