Wednesday, September 16, 2009

tolong halang saya dari pergi ke bazar dan sale sempena raya!

yeay. tinggal 3 hari je lagi nak raya.

seriously, dah tade mood lansung oke nak keje. buat keje main2 jek. tp, kene settlekan sume bende jugak before cuti raye. ohh. cakap pasal cuti raya nih, dah lulus cuti seminggu. weeee. serunuknya. ade can nak ikut convoi raye dengan schoolmates.

oke. aku kene stop pergi bazar raya, shopping complex yang ade sale raya dan tempat-tempat yang sewaktu dengan nya. selagi tak raya, mesti ade jek benda nak beli kan. aku dah sangat over budget oke. sangat! tak harus jadi macam ni. hehe. tapi, confirm-confirm la tak menyesal walaupun over budget. last thing yang sempat beli - heels, pareo (untuk pakai dengan kebaya) and selendang. okey. cukup-cukuplah tuh. dah taknak beli apa-apa lagi. =P nanti update pics nye.

selingan : sayang, i'm so sorry i made you upset. saya tau kamu marah dekat saya. marah-marah tanda nye sayang kan? hiks. oke. saya janji tak akan jadi selfish atau jual ikan lagi. janji akan jadi lebih matured, fikir panjang and sentiasa positif! hu.

baiklah. kembali kepada semangat raya. lalalala~

No comments: