Tuesday, October 27, 2009

kau jangan harap boleh buli aku eh!

i'm so depressed now!!!!!!! like, nak pergi menjerit kuat-kuat!!!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!

aku rase jadi baby sitter lagi bagus.

seriously bengang giler ni. dah la tak bayar EPF lagi. pastu gaji dah la tak masuk on time. pastuh, aku ni keje lebih masa, ahad siap ade case lagi, ade aku berkira?? yang kau dengki nak tarik balik advance untuk klang valley exec apesal?? yang south and north nye exec tuh kau siap bagi rumah dengan advance lagi. kalau diorang case masuk berjuta-juta aku tak heran la. ni nak tengok case seminggu pun jenuh. yang aku ni bawak duit masuk beribu-ribu kau nak tarik advance. ok, awal-awal bulan memang aku takde mintak advance pun. semua guna duit sendiri. dah hujung bulan ni, memang la duit dah habis. lepas tuh dah la gaji lambat. claim semua tak dapat lagi. dekat RM1000 kau simpan aku nye claim. aku nak makan ape hujung bulan? pastuh kau nak bising-bising suruh aku cari sale. nak cari sale ape kalau duit nak isi minyak keta pun takde? kau jangan harap la aku nak guna savings aku. savings is saving. tuh duit aku dah masuk ASB. mane boleh kuar la sengal.

kalau surgeon suruh belanja makan lepas case, memang aku cakap je aku takde duit. biar dia called kau sendiri. biar kau tau malu. baru kau tau langit tuh tinggi rendah nya macam mane. sekarang kau punye other half dah sakit. lagi kau nak anaiya orang. kau tak sedar-sedar diri lagi ke?? kau tuh dah la menipu semua orang. sekarang kau tau pulak nak terase sume orang cakap pasal kau. takde sape nak tanye pasal kau lagi la. tak yah nak perasan popular sangat. konon punching bag for all. boleh blah.

urghhh! tension!

No comments: