Friday, November 13, 2009

bile kau dah resign camni la

owwwhhhh.....heaven nye rase. duk melangok je kat office. masuk keje pun tadi kul 10. sesuka hati mak bapak aku je kan. hahahhha

supposedly ade case kt HUKM. tapi aku takdela bgtau kat dey all aku dah nak resign and its not my responsibility pun nak masuk case and hantar set lg. tp aku cam baik hati jugak lak g inform kt inventory and asked them to arrange the set. ok, habis tanggungjawab aku di situ. hu.

semua orang like terkejut nape aku dah nak berhenti. dah janji dengan kak ita and syikin stay sampai end of the year. tapi sorry lah korang semua. terpaksa blah dulu. cannot stand anymore. buat ape membazir sebulan lagi kt sini. sedangkan aku dah boleh start keje lain yang lagi better offernye, yang confirm akan bayar EPF aku. commission and bonus aku tak berapa pandang sangat. kalau ade alhamdulillah la kan. takde pun x pe asal masa tua nanti aku ade duit. hehehe.

kepala aku pening2 ni. adoiii. malam tadi x cukup tido. kul 4 dah terjaga. then kul 6.30 bf kol. kacau aku tidur. heheh. but, lets not talk about that. hehheeh. tapi dia sangat comel. hu.

sumpah pening2 nih. adoi. high blood pressure ke ape ni. isk.

No comments: