Monday, November 16, 2009

fuhh..lega!

yes! yes! finally, aku dah release dari keje sekarang. hoh. perasaan macam baru abes final exam je rase nye. lega. relieve. tenang. kalau gaji aku pun kau nak tahan ke, aku dah tak kira. orang teranaiya doa nya makbul kan. heh.

last case before resign hari jumaat hari tuh, dr azmi perli-perli.
"nani lepas ni nak join company diagnostic. bf die keje lab kat hospital muar...dia MLT ke ?"
"hehe, dia pegawai sains"  *dalam hati, tak setaraf la MLT okeh*
"nak berahsia-berahsia dengan aku. kan aku dah tau dari mulut orang lain. bile nak lansung?"
"heee..lame lagi la. belum stabil".

okeh. tipu. sebenarnya tak sabar nak kahwin dah. kalau boleh tahun depan jugak. buktinya, aku sangat suka blog hopping future brides and newly wed blogger. suka la sangat tengok pictures they all. preparation sume. dais, hantarans, outfits. comel-comel. geram aku tengok. heee.

tapi nak kahwin bukan senang. nak gune banyak duit, untuk kenduri and hidup after kenduri. adoiii. dah la skang dah jadi penganggur terhormat.

jom pergi rompak bank?

No comments: