Sunday, November 08, 2009

hari ini saya 23 tahun.

saya genap berumur 23 tahun hari ini.

tiade big celebration.
cuma melepak tengok piala malaysia N9 lawan Kelantan.
hadiah harjadi terbaik, n9 menang 3-1. (weeehuuuu!)

sungguh. aku tak kisah takde surprise birthday party dari kawan-kawan atau famili atau love one. betul. asalkan mereka ingat dan wish pun dah sangat-sangat terharu. dan tak pernah harapkan pun nak present hebat-hebat dari bf. cukup bila dia sudi nak lepak dengan aku malam tuh and meluangkan masa together-gether pun dah cukup buat aku rase that's the best birthday ever. paham tak? aku nak itu aje. terima kasih sebab sudi temankan saya. (^_^)

last friday, pergi interview kat Biotech Medical Corporation. 50-50. tak letak too much hope. and ade offer jugak dari Nuvasive. tp belum reply ape-ape. urghhh... tension. keliru. nak stay or nak jump?? haih. tapi ramai yang bg opinion suruh jump. tp macam sayang dengan company sekarang. entah la. taktau! arghhhh!

last week, memang kerja gaji buta. macam bersalah. tapi tuh kire ganti ahad-ahad yang aku kene kerja and malam-malam yang aku balik lewat kul 2-3 pg sebab ade case. hoh. pergi tengok cerita This Is It dengan budak-budak office. memang puas hati. recommended. and sekarang kami tengah gile dengar lagu-lagu MJ and hafal dance movement dia. AWWWWW!

uh. tak tau nak cakap ape dah. cume nak berterima kasih pada semua orang yang wished birthday kat saya. yang wished kt FB, sms and call. thanks semua. =)

** hari ni birthday bestfriend time sekolah rendah dulu, Adilah Farahiyah. Happy Birthday Dila **

No comments: