Monday, December 07, 2009

6 things i hate today~

1. walaupun aku punch out pukul 5.31 petang, aku stuck dalam jam sejam setengah. sampai rumah pukul 7.30 malam. kepala pening sebab perut masuk angin. bad monday. aku dah agak dah. tapi pagi tadi aku sampai awal. punch in 8.05 am. aku lupa cuti sekolah. pagi- pagi takde bas sekolah. hiks. takpe. bagi good impression sikit.

2. sebab lapar sangat, gie tapau kuey tiaw kungfu kat restoren ulek mayang. untuk hilangkan rasa bersalah makan malam, bungkus sekali jus epal hijau tanpa gula. kira ok la kan? macam sehat la jugak kan? hahah.

3. kulit kelapa aku gatal, beminyak. rambut gugur. tolonggggggg!!!! rimas betul. nak kerna pergi beli shampoo yang untuk rambut gugur + oily scalp + dandruff. mesti ade! mari pergi shins kat mid this weekend! mesti! seram betul bila fikir umur 30 kepala botak separuh. oooooo tak rela.

4.  FYI, aku belum tengok lagi cite 2012, new moon, ninja assassin. ye. aku tau aku dah ketinggalan zaman. sangat. and macam nak tengok couple retreat juga. macam menarik ditonton bersama pakwe. hiks.  harus heret pakwe weekend ni tengok movie.

5. FYI juga, gaji aku dengan company lama belum dapat lagi. alasan, instrument belum settle. WTF! kau tahan duit aku pun aku tak heran. sebab at the end of the day, kau juga yang akan kena. what goes around comes around. and kau dah pun rase sekarang bila ade orang songlap duit kau. padan muka. anaiya lagi kami-kami yang tak berkemampuan ni.

6. rindu bf sangat-sangat. benci betul. seksa. harap-harap dapat jumpa weekend ni. ^_^

sekian.

No comments: