Wednesday, December 30, 2009

bangga youuuuu!!!

sorry for this late entry.

i just want to say that im very proud of u brother, Mohd Asyraf Bin Lukman.


 bukan brother yang terjojol kt belakang tuh yeh. tuh brother in law. hehehehe

macam mane lah die boleh dapat 8A dalam PMR tuh. tak sangka gile. sebab tak tau bile mase die belaja and study. asyik-asyik men gitar, g jamming, tgk tv and lukis anime. seriously, memang takde tokoh kan nak dapat 8A. hehehe

tapi, see her sister yang sorang ni la kan. like brother like sister. heheh. tapi aku tetap menang dari kau adik sebab aku dapat 9A PMR dulu. hahhaha. tak boleh challenge aku eh.

kau teruskan je la sekolah High School Muar tuh. sekolah bagus. kang kau masuk boarding school macam-macam kau dapat plak nanti. lagipun kau mane boleh tinggal lauk ayam mak masak dengan jamming session kau tuh kan..???

notakaki : abang amir janji belikan die guitar elektrik ala-ala led zepellin. mampussss...

No comments: