Monday, December 28, 2009

cube terangkan.

malam tadi drive sorang balik kl. bertolak lebih kurang kul 6pm after pergi wetex beli contact lens dengan bf. hoh yeh. dia balik muar awal sikit. then datang lunch rumah i. hehe. pastuh g wetex lepas kene pakse. huh.

ok. yang penting nak cakap ni. hiway jam gile. hei. korang yang lain kan banyak cuti. cuti je la lagi. bagi la orang-orang berkerja yang kalau nak cuti unpaid leave ni balik kl dengan senang hati dan smooth jek. 5 jam okeh baru nak sampai kl. bengang betul aku. sampai sakit-sakit kepala ni. migrain agaknye. dah la sorang-sorang kan. tension jek. heee



kau tengok jam gile hiway ni. bersusun-susun kereta. start dari exit pedas dah jam. all the way sampai nilai. pastuh aku tak boleh nak tahan sampai sungai besi, aku wat de-tour amik root yang pergi shah alam. then kuar subang amik nkve pergi  damansara. ingatkan nak exit kat senawang and amik lekas hiway pergi kl. tapi tak ingat jalan sangat, plus malam plak tuh, jadi tak berani dan terpaksa la meredah jam tuh. cis.

hoh. pastuh bila pergi kerja pagi ni, kul 8 aku dah sampai ofis. jalan clear gile! padahal kuar rumah pun dah kul 7.45am kot.

sooo..apsal yang malam tadi tuh jam sangat all the way ke kl? tak paham betul ni. isk.

No comments: