Friday, December 04, 2009

jalan pahang akan jam tak?

tangan aku gatal jek nak meng-update. tapi aku takde motif nak tulis ape. jadi aku akan merapu tak tentu pasal. fine.

oh. aku sangat sejuk sekarang. aku duk bawah air-cond ok. so, air flow die akan betul-betul kene kat muke. dah beratus kali terbersin. haaaacummmhhh! hah. amik kau. kang aku swictch off panas plak. isk. jari jemari pun dah beku. kuku aku pun dah tukar color biru!

oh yeh. semalam lunch dengan shikin babe kat haslam. gossip pasal office lame. rindu gile kat diorang neh. macam dah lame gile tak jumpe neh. rindu nak makan kuey tiaw goreng sedap kat kedai auntie shop, or melepak kat maple maggi goreng sedap. heee. oh. kalaulah takde ape-ape problem company tuh mesti aku stay sane lagi. sebab environment sangat best. sebab lah ade budak-budak office yang best jugak. hu. orang-orang best yang dimaksudkan hanyalah kak ita, ezza, shikin, kak nurul, kak izz, kak liza, and shireen je eh. besok ade sesi karoke dengan diorang. can't wait! hee. 



isk. ade funeral plak kat seblah office aku ni. tauke cina ape tah. kayo gile. siap hired polis trafik sume. band dung dung che tuh sampai 3. meriah betul nih funeral ke konsert ni. oh..derang dah start berarak. jam la jalan pahang tuh nanti. hahaha. pastuh siap ade orang yang jalan pakai kaki kayu tuh, yang naik basikal satu roda tuh. havoc ok!dak cina office aku ni cakap kalau aku join berarak tuh, dapat tuala good morning tuh and ang-pau ok! hee. nak aje aku join skali. tapi pakai baju kurung la plak. isk.

haaaa..bosan. bosan.

No comments: