Monday, December 21, 2009

quick update of my life.
- i had a hectic weekend. thursday after work had dinner with akmal. watched football final SEA games together. wehuuuu! malaysia won. first ever after 20 years. so proud of the team. then had my car washed by the bangla. then hujan pulak. membazir betul basuh. nasib free. courtesy from him. nasib dia faham gf die ialah sangat sengkek sekarang. uhu.
-then on friday, went to O.U with him. watched ninja assasin. i sangat tergoda tengok body rain. owh..sangat hot okeh. isk. hot. omaigod. *faint*. suddenly i was really into this gsc's chicken meat ball. 15 pieces for RM4. okeh la kan. i bought them for 12 ringgit. 30 pieces for me and another 15 for him. itupun berkira supaya dia jangan curi aku punye. kedekut kan. tamak. hahhaha. tak tau la ape yang delicious yummy sedap sangat mende ni. maybe tengah lapar kot time tuh. sebab tub rase cam sedap gile je. heehe. cube korang plak try.
- then balik rumah semula. mule-mule nak gie tengok die men basketball. tapi last minute die tak kasi. alasan, takut abes lambat and aku boring tunggu. so konon-konon kesian la kat aku nanti. heh. tak kasi ikut cakap je la kan. choi. so, aku pn gi la gym. tapi harapan punah sebab mc dia cakap public holiday close 8pm. tuh la. salah aku jugak tak bace schedule kan. bunguksss..so, balik rumah. sambil telefon akmal dan memekak-mekak kat dia mengadu nasib. pastuh kene marah dengan dia. hisshhhh.
-sabtu, pagi-pagi gerak gie kl amik dia kat rumah then breakfast jup.pastuh balik seremban. hantar dia balik. singgah rumah die jup. his mum and bro je yg ade, ayah dia takde kat rumah plak. hu. lepak-lepaks sane jup then balik rembau.
-ahad pulak, pergi kenduri kahwin anak sepupu ayah. hah. aku pun tak tau dah ape hubungan anak sepupu ayah dengan aku. 3 pupu kah? kupu-kupu? pape saje la. yang penting bosan. hahah. malam plak balik muar..
-isnin tadi, g hospital muar. jumpa encik akmal. haha. sebok ingatkan aku jadi professional. last-last dia jugak yang tak biasa. ape la. so, dah settlekan sume, balik rumah dengan dia. lunch. mak masak. sedapppppp! 2 kali tambah. hehehe. 2pm macam tuh, anta die pergi hospital balik and aku pun terus shoot balik kl.and terus pergi office.

penat gile okeh. sakit kepala aku ni hah. sampai tertido masa drive. nasib tak terbabas. pastuh tido jup kt r&r ayer keroh 10 minit. baru la cam okeh sikit after that.

hah. aku pun tak tau ape motif aku cerita bende nih sume. lantak la kan. hahahhaha

No comments: