Sunday, January 24, 2010

balqish jadi gedik

weekend kali ni balik muar. minggu depan maybe balik lagi. isnin cuti hari wilayah. oh, suke nya dah keje KL sekarang. hehehe.

buat ape je weekend ni eh? ok. sabtu pergi kenduri kahwin anak lelaki kawan baik mak dengan ayah. (masa kecik-kecik dulu selalu main kejar-kejar and polis and thief sama-sama. oh. malu gile) .telah memaksa akmal ikut sekali dan menjadi driver jugak.

ntah kenape balqis tergedik-gedik dengan bf saye. oh. sungguh annoying. rasa nak lempang muka si-kenit tuh cukup-cukup. huh.

 
  kejadian di atas ialah berdekatan rumah kenduri kahwin tuh

 

okeh. nak menggedik jugak.

after kenduri, just melepak kat rumah. cuba nak wat gigs kat dalam rumah dan nak jemput setaman perumahan tuh. tapi tak menjadi. haruslah aku tak boleh nak jadi lead singer. kang terus jimmy stanley trek selebriti datang interbiu kat rumah. wahahah.

 

kunun nak goreng satu lagu, chorus pun tak sampai. hiks


tetap tak boleh lawan adik goreng lagu "kenanganku-jefri din". gile ah.


buat muka tak puas hati. "apehal pulak?"

okey ah, tuh je. tido-tido. esok kerja. damn!!!

No comments: