Saturday, January 16, 2010

*ini mungkin entri iklan free*

sabtu, 8.36 pagi.

kenape terjaga awal sangat ni?? mahu tidur balik. tapi tak boleh dah. tengok budak-budak rumah ni tido lagi, nyenyak jek. jeles. jeles. haihh.

eh, patut nye bagus la kan sekarang dah senang bangun awal. sekarang ni, working days pukul 6.30 pagi alarm bunyi sekali jek, dah terus boleh bangun. tido malam plak lambat sekarang ni. kul 12 lebih baru boleh nak lelap mata ni. tapi pagi-pagi still boleh bangun 6.30 jugak. yang pelik nya, tak berapa rasa penat sangat. macam boleh bertahan lagi la. then, pergi gym lagi after balik kerja. sometimes pergi on tuesday, wednesday, thursday. weekend, kalau tak pergi mana-mana, petang ahad pun pergi gym jugak.

cop.cop. *sambil buat gaya tangan tuh sekali macam ni*





adakah hidup dah semakin sihat sekarang? kerana dah mula exercise, keluarkan peluh, buang toxic. kan? exercise pun boleh detoxify dalam bentuk sweat kan. kuku pun makin cepat panjang sekarang, seminggu sekali dah kena potong. dulu 2 minggu sekali baru potong. then, badan pun rasa ringan jek. takde la rasa macam berat b**t*t pemalas nak bergerak.

yang paling best, dah ramai orang tegur, "ehhhh..nani makin kurus la sekarang.."

awwwww..i likeeeeeee~

teruskan usaha! yeay!

notakaki: sape-sape ade g fitness first subang, sila la tegur saya. boleh kenal and menari bersama dalam kelas body jam, easy step, cardio dance dan macam-macam lagi. lepas fitness first empire subang siap, boleh berenang bersama sambil melihat pemandangan federal highway. lalalalala~

No comments: