Sunday, January 10, 2010

lama lagi nak gaji tapi duit nak habis dah.

hidup ini tak meriah kalau tak pergi membeli-belah!

motif? ini.


handbag tuh fake chanel jek ok. belum mampu nak beli yang ori. tunggu kahwin anak menteri. tapi macam akan kahwin anak penghulu. fine. dah pasrah. memang takkan dapat masa hantaran -_-

ini semua gara-gara pergi MAS Touchdown kat Skypark Subang. bijou bazaar yang offer crazieeee sale. memang hampir-hampir nak crazy. sampai tawaf seplo kali. last-last rembat cardigan, handbag and 2 shirts tuh. then, pejam mata and terus naik escalator and pergi ke parking kereta. takde nak pandang-pandang belakang-belakang.  lepas tuh terfikir, eh baju yang i belek-belek tadi macam lawa jugak kan. aish. menyesal tak beli. patah balik pergi tengok baju tuh. tapi teringat bajet RM100 dah habis. fine. *kecewa*


the bazaar.


tukang teman.


pastuh memasing dah kebulur. singgah ss14 and makan kat auntie shop. *foods die semua sedap* actually name kedai ni 'well gourmet cook' kot. sila pergi cari kat ss14. dijamin takkan menyesal. dah rasa mesti nak datang makan lagi kat situ. confirm!

then pergi layan movie ni plak kat sunway pyramid.



sumpah kelakar sangat. semua orang dalam cinema tuh pun bantai gelak kuat-kuat sepenuh hati tak ingat dunia punye, termasuklah i. heheh. recommended!

balik, singgah pakli jup. pekena teh o dengan roti bakar. lepas tuh teringat nak kene harvest tebu. cepat-cepat balik supaya tak rugi.

dah level 36!



okeh. teruskan usaha wahai petani berjaya.

4 comments:

bijoubazaar said...

thank you for driving all the way to SKYPARKK Terminal to be with us yesterday. ;o)

Hernanie said...

my pleasure. hehe. love it. when is the next event? where? can't wait. hehe

LyaNa HamzaH said...

kehkeh..sakan kau shopping yerk cik nanie..ples2 inform her where the next event..she can promote ur event F.O.C..

Hernanie said...

elehhh. jeles la tuh x pegi. x nak dtg sape suh. hehe