Wednesday, February 17, 2010

penang woh!

malas nye nak gie keje lepas dah cuti lame sangat. kan? haihh.

ok la. nah gambar masa kat penang. malas lah nak cita banyak. takde mood sebab office kosong takde orang ramai cuti lagi jadi aku jeles. hoh. nak cuti, tapi kang rugi sebab aku under probabation kang kene potong gaji. owh. rugi-rugi.

ok. mari mula.
line clear!
borong sate sotong kering.
pekena laksa penang ni

gayat nok!

taman rama-rama

mee udang sungai dua. wajib!

hoh. sebab gie penang ni, aku terpaksa cancel kan date dengan aizat and faizal tahir tuh. sedih jugak tak dapat gie. tapi lagi sedih kalau kene tinggal nanti. hu.

2 comments:

LyaNa HamzaH said...

kau bercuti.mmg keje makan jek lah..hahahha..but look nice,,hehehe..bestnya holiday..mesti kau x bli pape pon utk aku.aku dah tau da..

Hernanie said...

a ah. memang pun. pergi pun kene tanggung. hehe. nanti aku outstation gie penang week before maulidur rasul tuh aku beli ko ole-ole. hehe. dah dpt gaji time tuh. weee