Wednesday, February 03, 2010

sesi makan di muar

it was a long weekend. nice heh.

balik muar with my sister and BIL.  and she just bought herself a new sony ericsson hp, the one with  12mp camera and touchscreen tuh. oh, jeles sungguh. saje nak menayang kat aku. ceit.

saturday, we all pergi shopping-shopping kt wetex. makan suhshi. OMG. muar dah ade sushi king. maju dah wokeh. hahhaha. beli sikit personal barang and pergi melepak kat tanjung emas. amik angin malam..wuuuu. sejuk. angin dia sangat best. and the dataran now ialah tempat orang main layang-layang and wau. yes, di malam hari. so, ade layang-layang yang siap pasang lampu kelip-kelip tuh. jumpa yana kat sane and dia pun tengah main layang-layang jugak. hahahaha. gile ah. dah takde keje sangat la tuh.

then, pergi makan kat bentayan. we ate like tak pernah makan benda tuh before. ordered yong tau fu, bubur, mee bandung, otak-otak. makan dengan gelojoh nya. hahhhaa. balik muar, memang wajib lepak makan kat bentayan tuh. its just like hawker style, tapi meriah sebab orang yang datang memang ramai.

ahad plak, we all pergi makan ikan bakar kat serkam. yes, serkam in melaka. ikan bakar kat sane memang terbaik dari laut. hehe. makan dengan nasi lemak. best gile wokehhh. oh ya, sesi makan-makan kali ni disertai encik akmal juga. hu. dia tak balik seremban sebab banyak keje. so, ajak die join jugak. feeling time tuh dah macam satu famili plak. hehe. gatal.

gambar semua dalam my sis punya hp. almaklumlah, camera die 12mp. isk. belum transfer dari dia. so, gambar kat sushi king ni je la yang ade ni hah.

balqish ialah yang tukang amik gambar. hu.
 iya, mengaku saya lagi tanned dari sis saya. sila jangan pertikaikan (--")

No comments: