Friday, February 05, 2010

si pungguk rindukan bulan? not..

being alone at home on friday night is very pathetic kan? yeay! haha. yes. i'm all alone. after balik kerja gie melepaks kat subang jup. then balik rumah everybody gone already. serious. sunyi sepi. so, lagu-lagu muse lah yang menemani sekarang ni.

time-time macam ni, tiba-tiba teringat zaman-zaman UM dulu. rindu nyaaaa. Puan Edah and Dr Yati they all nak buat gathering sometime in april after final exam. owh..i'm so wanna involve. mesti best jumpa all the lectures balik. hiks.

3 years in UM leaved me all the sweet memories. of course yang pahit jugak. tapi tuh tak nak ingat lah.

my first year 2005/06:
campus election. dah pandai main politic. hehe


dah mule menggedik join Feseni. i am a dancer okeh. gile ah.

second year 2006/07:
join Feseni lagi. kali ni menang! wuhuu

 
dinner kolej
final year 2007/08:

 
dinner kolej lagi.

thesis presentation. dapat A. yeay!

sg gabai. the sweetest!

dinner biohealth
 
 
  
akhir sekali mestilah convocation!!!

banyak gila gambar. beribu-ribu. every event yang aku join, mesti ade gambar. cam-whore kan..and tersangatlah banyak aktiviti yang aku join. macam-macam. sebab nak duduk kolej punye pasal. tak kuasa nak menyewa rumah sewa. and every aktiviti melepak juga wajib ade gambar. tak kira la  time main bowling, tengok movie, jalan-jalan, makan-makan, discussion, practise tarian poco-poco. oh, macam-macam. rindu nye!
betullah kata orang. kalau masa kite kat U tak betul-betul enjoy and merase betul-betul life as a degree student mesti akan menyesal. perasaan nya tak sama bila belajar master or phd or diploma. kan?



3 comments:

ijad said...

cantik blog...

deqda said...

btul3..zaman undegrad paling seronok gilerr

Hernanie said...

ijad : thanks. takde la cantik mane pun. suke2 jek.
deqda : indeed kan? on the best part of my life so far..