Friday, March 12, 2010

i'm one of happy duck today

i was at the service room in the office. when i got back to my desk, saw 5 miss called from my dad. i called him back. he said he received a letter from SPA, calling me to report for a position of Science Officer. posting place will be known soon.

 i was about to jump, lompat-lompat gembira. tapi teringat kat dalam office. so, i went outside and jerit kuat-kuat. on the other line, my dad macam "gilakah budak ni jerit kuat-kuat nasib tak pekak". hahahahhahahha. sori ayah. gembira sangat sampai terlompat-lompat macam kanak-kanak ribena.*alhamdullillah..*

but, why now lah SPA baru nak panggil. when i'm on top of my career. when i'm about to close some deal. cess. nanti comission dapat kat budak lain. padahal aku yang start deal mende tuh dulu tau. haih. then, kene pulangkan balik laptop company ni. dah la laptop aku dah abes hancus. isk. terpaksa beli baru after this. pastuh 3rd week of march banyak gile program okeh. ade 2 workshop yang aku organize. takkan la tak mau pergi kan. dah la LPO banyak dapat bulan april nanti. huwaaaa. melepas sume. isk.

tapi future lagi penting kan. need to sacrifice sikit la kan. and dah berangan dengan akmal nak sambung master kat oversea. maybe in 3-5 years from now? hoyeh. tak sabar. huhu *tibe-tibe fikir, eh..suami isteri pegawai sains. comel kah?* ------>muntah hijau<--------

isk. kene buat side income lain after this. shopping needs aku ialah besar tahap gaban. gaji semakin menciput nanti. adoiiii.

No comments: