Tuesday, March 23, 2010

rocking now

chek ada kat penang ni hah. penat syik kerja kerja kerja. isk.
bosan malam tadi. pergi dinner kat hard rock hotel jup. i tought band legend perform macam NRG (betul ke? aku bantai jek sebut neh. ampunn..) ke. skali malaysian online. jek. hampehssss.


neway, enjoy jugak la. balik singgah batu feringhi. borong dvd 4 hinggit. beli 5 percuma 1. hikhik.
bile la plak kan aku nak habis tengok dvd tuh sume. dah la citer best-best aku beli. hahah. citer series korea flower boys tuh pun merangkak-rangkak nak habiskan. heheh. pastuh pasni takde laptop dah kene pulangkan kat company balik. bile plak nak gie beli laptop baru kan. haihh..

tak sabar nye nak balik KL....penat. exhausted. batuk. demam. suara dah takde.

No comments: