Wednesday, March 17, 2010

rojak ss15

m.c hari ni. sakit tekak. macam nak demam. macam la. tapi dah isytihar diri demam. sat gie kene la gie clinic. isk. malas gils nak bergerak. takde mood lansung okeh.

semalam dah letak surat resign. terus manager aku tanye reason nak resign. aku cakap je la kan aku dapat pegawai sains. and aku letak surat awal so that they all boleh cari interview candidates lain before aku blah. and boleh la aku nak handsover pape yang patut kan.

semalam jugak mak akmal tanya nak mintak posting mane. sebab yang ade kosong sekarang ni cume hospital melaka, sungai buloh and serdang. mule-mule macam nak sungai buloh. sebab still kl lagi. boleh pergi gym lagi. still ade kawan-kawan. tapi mak aku dengan mak die suh mintak melaka. reasons : dekat dengan muar rumah mak, and if kalau dah kahwin nanti. takde lah jauh sangat melaka muar tuh. boleh lagi la nak berulang kot. then fikir-fikir balik, betul jugak ape yang mak-mak tuh cakap. future lagi penting kan. kene la sacrifice sikit sekarang ni.

isk. tapi tuh kalau la dapat posting kat tempat yang aku mintak tuh. kalau tak dapat..sekali kene hantar sabah sarawak, utara ke, kelantan terenggau or pahang ke, naya la gueeee....isk. hopefully dapat yang dekat-dekat je lah.

petang tuh fizah dengan julie ajak gie pekena rojak kat ss15. tak sedar diri tengah demam, ikutkan jgk lah sebab sedey kene tinggal nanti. hehe. memang terbaik lah die nye rojak. sedap gile. pulak tuh kena beratur. ha. korang ingat penang je ke ade nasi kandar beratur. subang ss15 ade rojak beratur. cabar tak cabar lah kalau macha nasi kandar beratur dengar ni. hee. tauke rojak ni macha jugak!  apsal air tangan macha semua sedap-sedap?




tengok lagi rojak ni pun aku terliur lagi. slurppppp~
korang gie la try esok wehhhh. tak nyesal punye. dah cube mesti nak datang lagi. nak-nak orang yang gile makan cam aku neh. heheh.

2 comments:

LyaNa HamzaH said...

wei if melaka aku join kau nanti..aku sdg sibuk mencari kerja di melaka..

Hernanie said...

wahahhaha. kalau dpt k. pape aku roger nnt