Wednesday, March 10, 2010

takde tajuk spesifik.

hi all.

sabtu ni aku kene pergi KPLI test kat seremban. OMGucci. tak boleh nak bayang kan aku jadi cikgu. dah la kalau dapat kene ajar sekolah rendah. *cikgu.cikgu...saya nak buang air besar..* hahahhaa. tapi dah dapat, pergi je la kan test tuh. tak rugi pape pun kot. plus, akmal mesti kene balik punye sebab aku tak tau jalan nak pergi tempat test tuh macam mana. hakhakhak.

then, sabtu lepas pulak, dating dengan salina kat subang parade. both pun loner. tak tau nak buat ape. jumpa kat sane. makan kat manhattan. *die makin cunnnn sekarang. wiwitttt* 

after that jalan-jalan window shopping. window la sangat. tau-tau dah terbeli 3 helai baju. ngekksssss.

ni la aku malas nak keluar gie mane-mane. ni la sebab nya. padahal dalam hati dah niat taknak beli ape-ape. isk. kalah pada godaan bijou bazzar tuh. boleh pulakkkkk ade bazaar depan celebrity fitness tuh kan. hampehhhsss. time-time tuh la kau nak buat bazaar bagai. time aku tak gie sane tak plak buat. heh.

semalam pulak, after keje lepaks kat subang dengan alumni and bakal-bakal alumni delphax. alison nak masuk islam. alhamdulillah..... terbuka dah hati die. before this ramanan masuk islam. now, alison pulak. sukeee nyeee. hehe.  
 

 

till then. daaa~

No comments: