Saturday, April 17, 2010

hi all.ok. now i have time to blog. infact, i always had the time. tipu cakap takde time. hehe.

now, i atas katil dalam bilik sewa kat JB. near to HSA. tapi tempat ni macam spooky skit. horror pun ade. terpaksa rela terima nasib ini. nanti bila dah selesa duduk JB, try cari rumah lain pulak. familiy semua dah balik muar. eh-eh, akmal belum jadi family lagi. hehe. tapi dia pun dah balik muar jugak la. tadi menangis sikit. sedih pulak. padahal JB jek. duduk KL yang lagi jauh tuh tak sedih-sedih pulak. hehe. kene gelak dengan akmal. lagi menangis kuat-kuat. pastu mak, angah dengan balqish pun ikut nangis jugak. drama sebabak jup tadi. hehehehehehe.

so semalam settle-kan lapor diri ke JKNJ and HSA. biarpun ade problem sikit, tapi takpe lah. memang ade sikit kecoh tapi malas la nak cerita. bakal mengaibkan pihak-pihak tertentu plak. plus, after this, i have to work with them. kalau 1st day dah bikin kecoh, susahlah plak nak buat kerja lepas-lepas ni.

then malam tuh gie dinner kat danga bay. family acik aya join. best plak jumpa ramai-ramai. family gathering. hu. makan banyakkkkk sangat. sampai lupa nak amik gambar-s. perut dah kenyang, balik hotel, tidooooooo.

hari ni, tengok rumah. bincang-bincang, cari katil dengan tilam and barang-barang sikit. lepas tuh diorang semua balik.....huaaaa. sedihhhhhh.

after all, i know i can survive kat sini. as long as i have GPS dalam kereta, broadband and lappie and handphone and JLH4733 saya itu.

now,tak sabar nak start new job!

1 comment:

LyaNa HamzaH said...

GPS?AKU BARU CKP NGN MAK AKU..FIRST GAJI AKU NAK BELI GPS..SBB X BIASA NGN JB..HUHUHU.BABE BESOK THE DAY..TAKUT