Saturday, April 03, 2010

new babyyyyyyyy!

heloo. macam dah lame tak update kot. hu

well, i dah resign dari company lama. sekarang tengah menganggur. seronoknyee! hu. saje. sebab dulu after final exam je tak de nak relex-relex pun. terus je keje. now bila ade time macam ni, teringin plak nak rase perasaan menganggur tuh. heee. duk umah gemuks kan badan. weeee~

oh yek. rabu lepas pergi pejabat buruh. collect check gaji dari company lama. dah berzaman baru nak bayar. tapi bile tengok muke bos lama en azman, rasa cam kesian giler kat die. serius tak sampai hati tengok muke die. kesian sangat. die pun macam tak expect company jadi macam ni. isk. entahlah. harap-harap company tuh boleh jadi okey balik. and cepat-ceat recover. dulu menyumpah-nyumpah lah jugak harap biar bankrup. tapi sekarang macam tak sampai hati la pulak. haiihh..

anyways, gaji tuh aku wat beli laptop baru. taraaaaaa!

toshiba portege t110 slim series.

come with external dvd drive and lots of free gifts. i loikeeee~

terus beli maxis broadband sekali. puas hati aku. heh.

oh. encik akmal ade tournament tennis hari ni. kalah semi final. hahhahahahha. eh, tak baik kan. sian kamuuuuu. takpe. takpe. next time ade game try lagi yek. huhu.


No comments: