Sunday, April 04, 2010

random thought

penat! panas! tapi nak mandi malas. heh.

ni hah. baru kemas barang. nak pindah la katakan...

*tidak termasuk sofa yek*

macam sedih gile la plak nak balik muar ni. pasni tak tau plak dapat posting mane. isk. sedih. macam genap setahun kot duk shah alam ni. tuh pun tak berapa nak hafal sangat jalan shah alam ni. banyak beno roundabout nye. pening kepala. isk.

huaaa. sedih-sedih. for sure akan rindu budak-budak rumah ni.


fizah, julie, ain, abid, acad. sorry ok if ade salah silap selama setahun duk dengan korang ni. nanti aku datang melawat korang lagi. uhu.


kak ita, kak nurul, ezza, syikin, kak liza. pasti kita ketemu lagi! persidangan harus diteruskan. hehe.

kawan-kawan UM plak, bile lagi nak gathering ni...? gile lama dah tak jumpe. ^___^

No comments: