Tuesday, April 20, 2010

siapa baca dia beautiful jugak ^___^

first of all thank you DIDI because kau bagi aku Beautiful Blogger award ni. first time jugak dapat award-award ni macam ni. heheh. kalau dapat award kene bagi ucapan ker? baiklah. saya ingin mengucapkan terima kasih dan syukur kepada Tuhan sebab mak dan ayah saya cantik dan hensem maka dapatlah saya award beautiful blogger ini. sekian terima kasih.

hari ahad hari tuh kan, aku macam nak gie cari jalan macam mana nak pergi balik hospital. so ok lah. after dah mandi and lunch, aku pun macam selamba jek sorang-sorang drive. konon ada GPS. sekali.......


trouble finding satelitte. gelap nak hujan kot. what the heck. terpaksa redah je jalan kat JB ni. asal jumpa sudah. dekat ke jauh ke lain cerita kan. so, bile dah jumpa jalan gie HSA, aku macam gatal jek nak gie giant ke, carrefour ke, jusco ke, tesco ke. mana-mana lah. sebab nak cari cermin besarrrrrrr punye dan tempat hang baju tuh.

aku macam ingat sikit-sikit masa on the way nak ke bandar JB ade tesco, angsana, giant semua. apakah nama tempat itu? skudai? plentong? ahhhh...redah je lah.

tiba-tiba aku ter-sampai kat giant tampoi. serius tak sedar, tau-tau dah parking. dan tiba-tiba aku dah ter-over shopping plak. boleh cam gitu? haih.


baru 3 hari, tapi dah rindu kat budak ni.

*dalam kereta kat JB. die follow. terharu*


 dan juga budak kicik banyak mulut tak reti nak duduk diam ni.
*asal akmal nak tayang ketiak??*

ok. nak gie iron baju. sekarang pakai baju kurung ok pergi kerja. ayu gitu. hahaha. daaa~




No comments: