Tuesday, May 25, 2010

ade orang kan
luar nampak baik tapi hati macam kerang busuk.
tak boleh kena tegur. degil. tak makan saman
dia sorang je betul.
tah dari ceruk mana dia datang
aku pun confuse.
kalau dah semua orang nampak
kau memang salah lah.
tak nak mengaku pulak tuh
haih.
apa punya orang lah

aku pun dah malas nak layan kau lah.
lantak kau lah nak buat apa lepas ni.
takde nya aku nak tolong lagi.
pandai pandai lah kau handle sendiri
terer sangat kan.

cakap pasal kau memang tak habis habis.
sakit hati.
haih laaa..

24 tahun aku hidup
ni la first time jumpa manusia macam kau.
ngeri. ngeri.

No comments: