Monday, May 31, 2010

cik mun dah kahwin

cuti 3 hari takkan tak balik kampung woi. *mestilah balik. hakhak*

angah and abang amir pun balik. so 1 happy family in a cute little home tapi kereta we all bersusun depan rumah menyebabkan kesesakan untuk kanak-kanak bermain basikal atau 'police and thief' di waktu senja. haha. padan muka korang. sebab dah besar panjang sekarang ni tak boleh nak join so saje nak dengki diorang. cakap kalau senja-senja tak masuk umah nanti kena sorok dengan hantu. kan? kan? eh. seram pulak.

so, sabtu tuh pergi wedding cik, eh silap, puan munirah. wewit. ramai jugak budak-budak ni nak jadi puan dah ni. hohoiii..macam makin tua jek rase. ramai-ramai serbu rumah cik mun, eh silap lagi, puan mun *macam pelik plak panggil puan mun*. peluh membasahi ketiak dan celah badan. tapi semua tuh tak we all hiraukan sebab ke-excited-an jumpa budak-budak ni lagi dasat dari bahang panas tengah hari tuh.

sampai-sampai terus posing.

serbu pengantin. nasib tak roboh pelamin.

pengantin tengah bersanding, kitorg duk bergambar depan pelamin. isk isk.

ok. pengantin dah takde kitorg plak bersanding. haha

geng kecoh. ni tak masuk budak-budak lelaki lagi ni. tak muat gambar kot nanti.

selamat pengantin baru puan munirah!! semoga kekal ke anak cucu cicit berduyun-duyun ^__^

ok, then malam tuh gie makan ikan bakar kat serkam melaka dengan my family. huh. terbaik. gambar macam biasa lupa nak snap disebabkan tahap kebuluran melampau.

teletubbies say bye-bye. *tiba-tiba +_+*

No comments: