Saturday, May 15, 2010

hot hot hot

ape pandangan you all bile someone says that girl is hot. hot yang macam mana tuh? some people rase body mantap is hot. some say if the girl can carry herself and be extraordinary, then she's hot. most people think yang sexy sexy tuh lah yang hot.

so, what say you?

how to be that extraordinary girl so that you can be hot in the eyes of a man? perangai gila-gila tuh extraordinary ke? when there's a girl yang lagi menyerlah than others or she get most of attention wherever she goes tuh extraordinary ke? gediks mengada-ngada tuh hot ke?

why most of the guys nak suka yang hot-hot je? hot temperred ke ape?

if that girl is strong, tough in the inside, happy selalu, itu hot ke? extraordinary ke?

independent girl yang jalan sorang-sorang kat shopping mall tuh hot ke? i've done that so many times but i dont feel hot.i feel ....plain. biasa la kan when girl jalan sorang-sorang for shopping sebab banyak barang nak cari and leceh bila bawak orang lain coz takut orang tuh penat. and bila jalan sorang-sorang kat shopping mall tuh makne nya that girl is happy and hot and extraordinary. macam tuh ke?

please terangkan.

2 comments:

Anonymous said...

sape yg ckp hot2 nih?

Norhernani Lukman said...

err..lelaki-lelaki?