Sunday, May 09, 2010

revenge of a meatball lagi!

first of all, happy mother's day to my mum. and also to my sister coz she is a mother too.


mak, i love you so muchh!!! thank you for the 9 months u carried me ke hulu ke hilir. thank you for the money that u spent for me, for my school, my uni, my clothes, shoes, car, laptops, road tax, handphones, top ups, everything! big thank you for all your support and accepting who ever my boyfriend is. hehe. thank you sebab dulu mak tolong buat jadual study so that i belajar ikut time and dapat no.1 dalam kelas. i promise i'll buy your dream house! janji!

on saturday, we attended annual meeting of MOH scientific officer kat PDN. not many yang showed up. tapi adala kot dalam 200 orang. 3 of us (akmal, his friend alif and me) naik 1 kereta jek. malam tuh overnight kat rumah angah. kat meeting tuh, meet up dengan fana and arock. meeting tuh habis dekat-dekat pukul 6.30 petang. presentation nya yang lama sangat. tak dapat nak jumpa salina and roro. isk isk. sorry girls. takde rezeki. datang bukan sebab nak jalan-jalan pun. memang time constrain betul. hehe. next time aku datang KL janji kite gie beronggeng k!

dah dekat pukul 6 pm. muka pun dah serabai.

so after meeting we all terus balik rumah angah kat damansara tuh. siap-siap then terus nak gerak balik muar. tapi alif and me nak pergi makan meatball kat ikea. tapi akmal taknak cakap nak balik muar terus. tapi 2 lawan 1, mesti la 1 tuh kalah. so bile balik muar malam tu end up perut memasing buncit! haha.


meatball 30 ketul. chicken wing 10 ketul, salmon 1 ketul.
terbaik !!!

haha, tercapai jugak hasrat nak makan meatball. ni kalau akmal tau motif asal ikut die gie meeting S.O kt PDN tuh sebab nak makan meatball, mampus kene bebel tak sudah. motif lagi satu, mane bole biar die gie KL tapi aku terlopong bosan kat JB ni. no no no!

sorry sayang. ni pengakuan ikhlas. jangan marah k. hehe.

No comments: