Thursday, May 13, 2010

sila bukak satu fitness first kat JB pleaseeeee

suddenly i miss my gym session so much. and so my gym partner kak nurul.
got a sms from fitnerst first wisma consplant today that they will move to empire gallery this 14 of may.
huaaaaaa! sedih sangat tak dapat nak merasa gym baru!

and i'm not looking forward for weekend as always. i hate weekend. because i will stranded here all alone. if i have BIG money, for sure akan balik muar punya. *sigh*

so, what is my everyday activity?

after balik kerja, tadah air dalam baldi. sebab air paip dia kecikkkkkk giler. so, after dah penuh, terus mandi. why? sebab petang-petang mesti hujan and mestilah kena hujan. so kalau taknak demam kena la mandi cepat-cepat. another reason, sebab kerja lab kat hospital. and macam nak decontaminate badan from all the bacs and chemicals, so harus mandi cepat-cepat. get it?

so lepas dah mandi and buat ape yang wajib, terus on laptop. online. check email, fb and ape-ape yang patut. youtube-ing and onlive movie adalah wajib.

and oleh kerana itu, aku dah khatam tengok american next top model season 14. and tumbuk-tumbuk tilam sebab tak puas hati kenapa krista yang menang. patut raina kot. raina lagi lawa. heh. and padan muka angeline tak masuk final. hahahhahaha. oh, aku pun tengok adamaya jugak tau. tengok online jugak. sambil guling-guling. best! hehe.

hah. sekarang tengah usaha nak khatamkan citer korea flower over boys. and selalu berangan bf ku hensem macam gun jun pyo. hehe. lagi cerita best sila lah pergi http://www.mysoju.com/ .  thanks to kak ita sebab introduce this website kat aku.

ok. so that's it. hari-hari ku yang penuh bermakna. *macam harammmmm!*

10 comments:

Anonymous said...

cam kenal jek statement macam haram tuh? hehhe ;3 ~~~

Norhernani Lukman said...

yeke? hu

Anonymous said...

haah..hehehe.. xpe2 nnt mst ada fitness center yg bkak kt jb... or mn tau ada branch br fitness first kt jb k.. mn tau kn? sementara tu ley la joggoing dlu kt jb ni... so kurg ckit kot borink 2 nnt...

Norhernani Lukman said...

tuh la. harap2 la kan. eh, btw, anonymous ni sape? huhu

kak nurul said...

nanie, kak nurul pun dah lama gile tak pegi gym.. tertekan sebab tak nampak masa depan kan, so langsung takde mood nak pegi gym.. tapi hari tu kak nurul pegi sekali lari2 sikit then memerap kat dlm sauna dgn steam room. best la pulak.. kak nurul baru je hari tu pegi freeze account untuk bulan june.. malas la nak pegi sorg2.

Norhernani Lukman said...

la ye ke....sian nye. ezza x join lg ke? hu. now kak nurul keje mane? dtg la keje kat jb. hehe

deqda said...

nanie, kat danga ade fitness centre. da try g sn?

Norhernani Lukman said...

danga bay ke danga city mall? tak berapa nak terer sgt area jb ni. hehe

deqda said...

bkn danga city mall, danga bay. dekat area situ, ade 1 bangunan tu ade maxis centre, IMRAC, iskandar development, c2 la, ade fitness centre jgk..

Norhernani Lukman said...

hoooo...ok2. nnt kite cekidaut. thanks so much! =DD