Monday, May 03, 2010

wedding fever

halu. just got back from seremban. my cousin wedding's went smooth. congrats to kak ana and her hubby. aku bagi diorang present frying pan 3 ketul. hakhak. and aku sengal tak amik gambar pengantin. sebab bateri camera kong. charger aku rase tertinggal kat rumah shah alam. now, add valid reason nak pergi shah alam lagi. hu. then aku tak terfikir la plak nak amik gambar guna handphone je. ngeks betul la kan. isk.

my cousins plak ramai yang datang. because we girls rapat la jugak before this. tapi bila masing-masing dah kahwin dah kurang la. pastuh dah beranak pinak plak kan. lagi la susah. so sekali sekala kumpul ramai-ramai macam ni. memang kitorang bersidang la kat tengah-tengah rumah tuh. gosip-gosip!!! hehe.

and baru sedar, among us, aku sorang je kot belum kahwin lagi. hehee. so, semua dah hint-hint. nak-nak mak-mak sedara. haih. then nak bagi penyebab kukuh lagi, parents akmal and him datang kenduri tuh jugak. so semua yang nampak dari jauh dah senyum-senyum kambing. bila masuk rumah kena perli-perli. owh rimas gile ok! (tapi dalam hati suka. sayang, awak mesti tau macam mana muka orang time ni kan. haha. muka gatal tapi malu macam nak kena lempang)

owh, next coming wedding is my girlfriends!!!! i can't wait! aku plak yang excited lebih ni. hehe.

munirah - 29 may 2010
abid - 19 june 2010
yan - 3 july 2010.
tasha - 10 july 2010


kopak la wallet ku nak beli presents, duit minyak kereta nak balik, duit tol. =_=

No comments: