Saturday, June 12, 2010

jemputan ke perkahwinan saya

tajuk tiada kaitan dengan entri. aku saje berlatih. untuk buat entri pasal nak jemput korang datang wedding aku yang belum tau bila lagi. hakhak. jangan tertipu! peace! peace!

good morning world!!

(kepala hotak ko morning. dah tengah hari do!)

terjaga pun sebab akmal call. orang lain morning wake up call. aku afternoon call. hakhak. ape nak jadi. macam ni nak kahwin? harammm...hu. aku dah terjangkit la kot. sekarang tengah musim mengawan. musin orang kahwin. saje menggatal. wakakakaka.

aku tau lagi nak buat ape weekend ni. macam nak pergi mencari wedding present bakal puan norabidah. last week tak sempat terlupa nak cari. hehe. 

oh, rindu gile dengan akmal rais. 1 minggu je lagi sayang!

No comments: