Monday, June 21, 2010

lotus five star mahkota parade yang zero star.

aku not in the mood nak update. tapi nak cakap jugak pasal ni.

korang, kalau yang suka tengok movie kat melaka tuh, please la jangan tengok kat movie yang dalam mahkota parade tuh. ape tah nama die. jap, aku g google

*
*
*sedang meng-google
*
*
*

lotus five star. name pun dah tak best. 5 star la sangat. boleh blah. apetah lagi service dia. very poor nak mampus. boleh ke bagi tiket movie untuk esoknya sedangkan aku nak tengok movie on that day, infact at that time jugak. takkan kau cakap kau nak beli tiket pukul 7 untuk 20hb tapi kau cakap nak beli tiket pukul 7 untuk 2 orang. kalau nak beli untuk esok, mesti la cakap awal-awal nak beli yang untuk esok kan. 

sekali bila dah 15 minit movie start, datang satu couple bodoh ni masuk cakap tuh seats diorang. bodoh kan masuk movie dah start lama. pun nak tengok lagi. pastuh tah agaknye diorang pergi kaunter kot. then datang mamat india yang jual tiket tadi tuh suruh kitorg pindah seat depan sebab tiket kitorg tuh sebenarnye untuk 20hb. boleh tak bayangkan. asal plak kitorg nak kena pindah depan. akmal cam tak kesah je sebab die dah tengok movie tuh. tapi aku ialah sangat kesah ok! ape lagi aku pun keluar dari hall tuh and pergi mengamuk kat mamat india depan pintu hall movie. siap terbaling aku nye popcorn lagi. nasib dah tinggal sikit. kalau tak cam sayang gak membazir. hehe. 

aku mintak pulang duit die tak nak bagi do. cam sial kan. pastuh die boleh blah jek dari kitorg. ingat aku nak diam je ke. apelagi aku pun g kaunter tiket tuh suh panggil mamat india tuh. sambil tuh sempat buat onar depan kaunter tuh cakap kat semua makcik-makcik kat situ jangan tengok movie kat sini nanti they all bagi tiket salah and kene pindah depan taknak pulang duit. hahahaha. apelagi, bengang la kot orang kaunter tuh. then mamat india tuh keluar nak mintak tiket aku. of course aku tak bagi and suh pulang duit jugak. hahahahha. baru dia nak bagi. dengan muka tak rela.

sorry la man. silap orang la kau cari pasal dengan aku. ingat aku orang melayu kau senang-senang nak bodoh-bodohkan kitorg. and ingat aku tak kesah ke terima kesialan and kebodohan kau tuh. aku siap mencarut-carut depan die cakap f**k 0** and bulls*** semua. selamba je. and staff staff diorg pun bole buat senyap jek. memang fak la kan. 

nasib baik aku tak pergi kat manager dia. fak fak. memusnahkan mood aku nak berdating dengan bf je hari tuh. eeeee!

so ok. tu la kisahnye. tak yah la korang gie tengok movie kat this cinemas. ade banyak jugak franchise die. tapi semua cinema kecik-kecik je aku rase. eh, memang fak la kan., geram tak habis lagi. hahhaa

ok, ni last.
his present.
siap pakai time tido malam.
baru dapat kunun taknak tanggal. comel jek. haha.
pastuh sekejup-sekejup dok belek-belek jam tuh.
then cakap "ala..fossil takde ke?"
nak makan pelempang aku ke?

hahaha. nasib baik dia suka. kalau tak suka aku anta pajak kat kedai pajak gadai ah chong. pastuh gi rompak ala-ala baik punya cilok. hurm *berangan*

ok dah. bye.



2 comments:

abbazsmakl said...

ok aku dah link blog ko ke blog aku.

Norhernani Lukman said...

hooo...ok2.