Monday, June 28, 2010

weekend yang dah tak boring lagi.

semenjak ade cik lyana hamzah kat jb ni, weekend ku dah tak boring lagi. ade kutu yang boleh di ajak nak merayap. dulu-dulu masa kat muar, kami suka ukur keluasan wetex parade. you all tahu ape itu wetex? itulah satu-satunya shopping mall keangungan bandar muar. sekarang dah ade giant dan econsave. tercabar skit kot reputasi they all. now dengar cerita nak buat movie kat tingkat atas wetex tu. lets wait and see.

now, kami ukur keluasan jb pula. dah 35% progress nya. agak membanggakan juga ya. melihat kepada kami yang sangat-sangat lah amatur akan bandaraya jb ini. kami bangga nok.

semalam pergi the zon kat stulang laut. tak pernah sampai sane nok. first time. haha. usha-usha barang kat sane. ade la murah lima enam posen. paling tinggi pun murah dalam singgit lebih gitu. aku just beli loreal curl enhancer untuk rambut curly fake ku ini. haha. di sinilah berlaku kejadian di mana sorang kakak menegur rambut ku lawa. ecehhhh. perasan habis.

then, pergi city square plak. sebab nak cari clinique punya outlet. facial cleanser ku dah habis. sebenarnye bukan dah habis nok. ade lagi sikit sebenarnye. tapi liquid nye macam dah ade bau masam sikit. aku rse sebab kene panas mase tinggal dalam kereta hari tuh. mungkin proses penapaian anaerob elah berlaku. tapi aku still pakai for 2 days, takde plak pape kat muka aku ni. mungkin dia dah jadi macam SKII? sebab SKII kan ialah ada yeast. mungkin kah?? demm. aku dah buang pulak. hahah.

hari ni pulak kami pergi angsana. sebab hari tuh kena gelak dengan mazseela aku tak pernak sampai angsana.
MAZSEELA AKU DAH PERGI ANGSANA DAH! hahah.
besar juga angsana ni. so jalan jalan tengok orang yang ramai gile and usha-usha butik baju kurung so that nanti dah tau mana nak beli baju raye. ahaks, then masuk OU, eh silap UO. perasan duduk KL lagi nak cakap-cakap pasal OU pulak. teehee. beli susu anlene untuk tulang yang kuat agar tidak bongkok di hari tua mu dan juga nestle fitness flakes. ye, berazam untuk breakfast mulai esok. tak mau dah makan nasi goreng tambah telur goreng penuh minyak. heh.

then pergi karoke kat danga bay. yes baby. KARAOKE. 20 lagu hamik kau. best gilak. nak lagu ape? rock, lagu siti, nora, ella, omputih, wesltlife, suma version kitorang nyanyi nok. then pergi tengok sunset kat marina bay itu.






tak dapat buat macam ni dgn bf aku, dapat dengan kau pun jadi la yana. kau gf aku kan? haha.

No comments: