Sunday, July 18, 2010

balqish oh balqish.

putri adriana balqish. 

budak kenit ni memang macam-macam perangai die. tah ikut sape. gedik semacam. haha.

alkisah. 

die pernah mintak kat mama die dompet. "mama ade dompet tak pakai tak? aqis nak." ok. so akak aku pun cari-cari dompet tak pakai then bagi kat die. fine. ingat tamat cerita dah. 1 hari tuh, die mintak mama die beli beg pulak. "mama belikan aqis beg silang boleh tak. tapi nak color pink." fine fine. akak aku belikan jugak. nasib die mintak yang kecik-kecik jek and tak mengada nak branded. janji pink.

so inilah beg die.

muka happy.

mari lihat isi dalam beg nya pulak.


eh eh!


pehhhhhh! LV sehhhhhhhh! haha.

duit belanja sekolah. hari-hari amik singgit untuk sekolah pagi. singgit untuk sekolah agama petang.
makluman. duit singgit-singgit itu adalah hasil pow dari mama die, papa die, atuk die, dan wan (nenek) die.
mak lang ade bagi cikiiiiitttt. pakcu plak tukang songlap. ceh.

siap 1 hari tuh time mak aku nak gie bayar barang kat kaunter, die nak belanja. "takpe wan. takpe. biar aqis bayar! aqis ade duit! banyak!" hahhaha.

ok-ok. setelah dompet LV tuh dikeluarkan dari beg, mari lihat isi beg yang selebihnya.


pensil color luna, buku nota untuk sketching, permainan mc donalds (yang biru tuh), and shopping beg yang boleh dilipat-lipat jadi bentuk bola, free gift dari F.O.S.

amaran : video di bawah adalah bukti kegedikkan balqis. sila jangan kaitkan gene dia dengan aku. mungkin gene mama die. atau mungkin gene nenek die. mungkin....yang penting bukan aku.



dan lagi satu. mungkin nak jadi peserta AF musim ke 20.
pitching boleh diperbaiki. feeling dah cukup.
menari pun dah pandai.



**** sorry video nya senget dan gelap. tengah karoke red box weh time tuh mase dok tunggu akak aku buat perming rambut kat plaza pelangi ni. sampai ke jb nok die buat rambut. macam lah kat kl takde. tapi sebab nak yang cantik macam aku punyer jugak. hehe.

ok. dah. sekian. untuk makluman juga, 1 week ni confirm takkan ade updates sebab laptop takde bateri. huaaa ni pun dah tinggal 40% je bateri laptop ni.

ok. bye.

2 comments:

Anonymous said...

hahahha, gile kelakar si balqish dowh, gile sweet n smart.. terkekek kekek ak dengar die nyanyi..
anak ko pon mesti cm aqish jugak nani...hehe

HERNANIE said...

bijak mcm die takpe. jgn gediks mcm die. x larat nak layan dowh. haahaa