Monday, July 05, 2010

samseng jalanan.

 aku tak puas hati.
kenapa ade orang yang sanggup buat kau jadi cam gitu.
ape kau tak cukup comel kah? tak cukup hensem kah?

aku tau kadang-kadang aku yang salah.
tak jaga kau betul-betul.
tapi you know i care about you very much!
and love you with all my heart.
aku memang takkan cari pengganti melainkan jika dah takde jodoh.
yelah, kalau kau sakit ke, semput ke,
sape nak kat kau lagi kan?

eh eh.
sorry aku cakap macam tuh tadi.
tapi sumpah aku sayang kau.
aku janji akan jaga kau elok-elok.
akan pergi hantar kau ke spa, saloon, cakap je.
akan buat kau jadi hensem dan hot semula.
lebih hensem dari akmal rais.
percayalah!

tapi tunggu aku ade duit dulu lah.
in the mean time, kau bertahan okeh!
aku sayang kau banyak-banyak.

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

















rupa kau dah macam samseng mafia pirates of the carribean berparut sana sini. tapi i suke nok! baru lah takde orang boleh buli kite berdua kan?


.

No comments: