Saturday, August 14, 2010

air asia promo lagi 2 hari

air asia promo dah nak habis. tinggal lagi 2 hari korang! cepat pergi beli tickets to your desired destinations. some seats banyak dah habis. tinggal sikit-sikit je ade kalau korang bernasib baik la kan. huhu.

so, me and sister menggatal la survey-survey tiket to bali, bandung, jakarta, krabi. mula-mula ingat nak pergi bali or krabi. tapi those places sesuai untuk honeymoonans la kan. so, decided pergi bandung jek. boleh shopping-shopping kan..kan? terus book and beli tiket untuk 7 orang. lagipun dah lama tak ber-family holiday.

hari tuh plan-plan nak pergi langkawi. tapi asyik langkawi jeee..asyik mak aku duk borang pinggan mangkuk periuk belanga kuali visions sudu garpu jek kan..kali ni duk borong kain dengan telekung pulak. baju raye ke. baju kahwin ke. haha.

so, terpaksa la cakap kat akmal kalau nak kahwin kene la hujung tahun depan. hehe.

hoho. tak sabarnye! tak sabar ape? bandung dan kahwin! hahah. gatal gile!

book your tickets HERE people!

ours,


akmal kene tinggal. haha.

tapi bazli dapat pergi korea. lagi hebat noks. i jeles! haha

No comments: