Saturday, August 14, 2010

Balqish turns 7

it's her 7th birthday !

and because of bulan puasa, die tak boleh nak sambut kat sekolah or buat birthday party pun. haha. padan muka. tapi, after berbuka, we had a small celebration. and potong-potong kek bagi jiran-jiran keliling rumah.

enjoy the pics. *i'm still new with the camera. need to learn more. maafkan saya* hu.

birthday cake ade muka sendiri adalah sangat mencapub. pastuh orang makan muka kau. haha

atuk dan wan lagi disayangi kah dari mama dan papa nyer? hu

okey..muka penyek.

cekik cekik. erkk

muka tak payah nak berdrama okey...

HAPPY BIRTHDAY BALQISH!

semoga menjadi insan yang berguna untuk keluarga dan agama. berlajar pandai-pandai k. jangan nakal-nakal sangat!

she got new bicycle from my sister and bro in law. basikal lagi. now aku rase die dah ade 3 basikal. 2 basikal lama ialah masa kaki die pendek lagi. now kaki die dah panjang dah tak boleh kayuh basikal lama, kaki terkepak keluar. hahahaha.

oh yeeee...sampai-sampai jer rumah muar tadi ngam-ngam lagi 10 minit nak buka. ayah masak nasi tomato, mak masak ayam masak merah, arca skit, sup ayam. wuwuwuwuwuw. kembong perot.

ok..daaa~

No comments: