Tuesday, August 31, 2010

buka puasa- bayar sendiri

salam dan hai.

nak citer ape eh. oh. semalam pegi berbuka dengan budak-budak lab kat malay village. foods are not that tasty. tapi kalau tengah lapar belasah je kan. bukan kira sedap ke tak. but the views inside the restaurant are breathtaking. cosy gile tempat tuh. with fountain and pond. uhu. tapi sebab ramai sangat orang datang berbuka, i couldn't snapped the views. after puasa, i will surely come back here. nak taste foods yang lain. because kalau buffet puasa mana-mana tempat pun same je rase die. hotel lima bintang pun kadang-kadang foods nye tasteless. dah masak banyak-banyak macam tuh. then puasa pulak. camne la nak masak sedap-sedap kan..so, tak boleh judge foods time bulan puasa.

anyway, enjoy the pics.





hari ni cuti hari merdeka. selamat hari merdeka semua rakyat malaysia!


target hari ni nak gi beli moisturiser clinique. tapi tak kesampaian sebab tahap kemalasan yang melampaui batas. duk terperuk satu hari ni dalam bilik. layan dvd korea ni. best gileeeee!


hero hensemmmmm! cerita die sweet-sweet kelakar-kelakar skit. hakhak. gelak sorang-sorang kot layan citer ni.

ok. nak sambung tengok. lagi 3 episodes nak habis ni. fighting!

2 comments:

deqda said...

nani, mknn tmpt ni mmg out, berminyak, kdg2 x masak, xde rase, dah 2 x g cni..tp 2,2 x x memuaskan. tp tmpt mmg cntik..

HERNANIE said...

owhh...mmg x sedap eh. haha. next time dtg amik gmbr je la kot. x pn nk beromantik ke kan. hahaha.