Sunday, August 22, 2010

kereta baru alif datang jb

stone la hari ni. tak tak. bukan stone sebab semalam minum beer. haram tuh doo. haha. semalam balik lambat dan kepenatan gilak.

alkisahnye..akmal dengan alif datang jb. last minute decision. chewah.alif bawak kereta baru die la. saja nak tayang kat aku kan. ces ces. dam membuat aku jakun jap. canggih dik non. smart car. then akmal pun bising cakap nak angkat kereta macam tuh jugak. sukahati kamu la sayang. i ride-ride jek. haha. (eh mula-mula dulu aku tak kasi akmal beli sebab bontot puegeot tu cam kontot sangat. tapi bile dah naik ni cam suka pulak. haha)

so, derang datang sini, amik aku then amik kawan derang kat HSI then gi jusco tebrau tengok the expandables. banyak actions jek. takde la best mana pun. tau beli tiket grown ups ker. dah la adam sandler kan. sure lawaks gil punye kan. isk isk. tapi takper. takde la sesal sangat pun. ok jugak la citer die.
- siap beli kasut flat baru  kat jusco sebab aku terpakai selipar jepun, lupa nak amik kasut dalam kereta padahal aku dah ingat sebelum tuh. amik gps dengan jaket tapi lupa nak amik kasut. akmal cakap gie beli kasut baru sebab die pakai kasut mahal. choiiiii... nasib die belanja. hahhaha.-

after dah movie, pening pikir nak buka kat mana pulak. pikir punya la lama kan. last-last decide g singgah selalu jek. buffet. dah makan kenyang-kenyang pening pikir nak buat ape plak lepas tuh. bukan nak pikir nak gi terawih kat mana kan. tapi nak gie main bowling ker, movie ke, karoke ke. ish ish ish. ape nak jadi korang-korang ni. i pun terpaksa la ikut jek. i follow... (macam tagline sinar. haha).

last-last gi main bowling kat angsana. terjumpa shiro plak kat situ men bowling jugak dengan budak-budak lab. kitorang main 1 game jek.pastuh dah haus gie minum plak kat danga bay. then balik.

bumbung boleh bukak aku rase cam nak keluarkan kepala tapi tak boleh pulak sebab ade cermin.

ecehh..poyo dengan kereta baru

eh, belum buka la!

bowling. macam terer.
 my outfit : biker jaket from online shop, floral tunic shirt rm25,  rm49 forever21 jegging, summit flat rm39.90, charles&keith handbag rm139.90.
(barang-barang aku semua murah-murah je nok)
aksesori : akmal rais, free T_T

gambar banyak-banyak kat fb. huu. eh, sakit perut. chiauuu~
*saje test letak pics besar-besar. hu

**tenkiu sayang belanja orang. nanti claim tolak duit hantaran. hahaha.


No comments: