Wednesday, August 11, 2010

macam mana first day puasa korang? ok tak? aku tak tau la ni. entah ade orang letak drug ke dalam food or drink aku. hyperaktif gile ok. tak boleh nak diam.

malam tadi tak berapa nak tido betul-betul sangat. tido sikit-sikit jek. then kul 3 lebih keluar bersahur kat stulang laut dengan yana, mamak and some friends.  before that bergayut telefon dengan akmal sejam lebih kot. then balik sahur, pas solat sume tido balik. tapi kul 10 lebih dah terjaga. kemas-kemas bilik. basuh toilet. sapu bilik. then bergayut tepon dengan akmal lagi. dengan suara yang penuh semangat. die pun pelik tanya asal aku cam hyperaktif gile cakap non-stop. pastuh die pulak emm emm jek. malas nak cakap. sakit hati okeh. paksa-paksa jugak dia layan aku bercakap. haha. sejam lebih jugak la bercakap dengan die. last-last stop bile die nak  gie mandi and be***. hahahaha.

petang ni maybe nak gi berbuka kat rumah makcik aku kat kota tinggi. wehuuu. at least 1st day berbuka meriah la jugak. ade cousins semua. hu. takde la rase cam kesedihan gilak berpuasa di perantauan.

weh, hujan lobat gilo ni. rezeki hari pertama puasa. tak panas sangat. takde la rase haus jek. hu.

selamat berpuasa everyone!

No comments: