Tuesday, September 07, 2010

seriously? ohhh macam tak percaya jek lagi 2 hari nak raye and i'm still in jb bermalas-malasan.  besok dah ramai yang cuti. aku petang khamis baru nak balik kampung. itu pun kalau raye jumaat lah. kalau raye khamis, besok la aku balik kampung. hehe. eh, tapi rase-rase ade posibbility ke nak raye hari khamis? macam tak aje kan? tengok anak bulan hari ape ha?

aku bukan la nak raye sangat pun. dah tua-tua bangka ni takde perasaan sangat dah nak beraya cam mase kecik-kecik dulu. dulu duk kumpul duit raye. la ni kene bagi duit raye. tuh yang macam tak bersemangat je tuh.. (-_-")

takpe takpe. yang penting nak cuti seminggu lepas raye. uhu. tuh yang paling den tak soba tuh. bab-bab ghayo ni den takdo la excited mano pun. tapi suko gak la bilo poie bojalan umah sdagho magho tuh. lopeh tuh makan sodap-sodap lak tuh. huiiihhh. memang konpem-konpem naik 3 kg lopeh ghayo ni! konpem! ekau tengok yo la nanti.

eh eh asal dah ter-speaking nogori lak ni. ahaks.

hari kedua minum inner shine pati prune? amacam? muko den dah nampak seri dari dalam ko lum?

nak lawan camelia.

No comments: