Tuesday, October 19, 2010

in dilemma

tajuk nak berdrama aje. haha.

emotionally down. if i can turn back time. but no. you definitely cannot. mesin merentas masa itu adalah mitos dongengan semata-mata.

i miss home so much. home is where my parents is, my balqis, my sis, my bro and my bf. that is, muar terchinta. iye. all in one place. and that make sawan nak balik muar every week. but i dah tak balik muar for 3 weeks ok. 3 weeks! paling lama dalam sejarah. hehe.

suddenly i rindu cik fizah dan cik julie juga. girls, if you all happen to read this, yes i miss you all so so much ok! you're the best housemate ever. housemate kt jb ni x seseronok korang k! huhu. no one can replace you girls as my best housemate, except bila ku kahwin akan ade housemate dan soulmate baru. oh itu cerita lain. hehe.

on top of this, i rindu encik akmal rais sangat-sangat. sayang, if you cannot come to jb this week, i'll go back to muar. tapi i paranoid naik bus la. how? nak drive ongkos macam dah nyawa-nyawa ikan jugak ni. hehe. harus ke bertahan lagi 1 week? tp next week tuh pula i kene balik kg kuala pilah ade cousin kahwin. tak dapat jumpa jugak nanti...

eh, harus ke cerita semua ni? haha. lantakla kan. blog aku sukati aku la kan nak cerita ape. haha.

and ade lagi 1 benda yang aku curious ni. kenapa perlu berlagak dan cakap besar bila kau takde buat benda tuh semua. aku sungguh tak paham orang macam ini. hidup seadanya boleh tak? dushhh! dushh! tumbuk muka kau laju-laju.

No comments: