Tuesday, November 16, 2010

esok raye lagi =)

bersiaran lansung dari muar.

hp kene bar. baru pas gie bayar. ape perasaan anda bila tengah gigih drive dalam hujan yang maha lebat tiba-tiba dapat panggilan dari bf  tanya dah bayar bil hp ke belum. bagi salam pun tidak. memang la nak buat aku hangin jugak kan. dah la memang hangin tengah tiup dengan kencangnye tengah-tengah hi-way tu. heloo of coz la aku dah bayar. tapi lupa nak increase kan credit limit. sebab both of us punye BIS campur dah rm240. limit sekarang rm300 je. memang la kene bar kan.

nasib baik bila sampai kat rumah mak dah siap masakkan sup ayam yang awal-awal dah request tengahhari tadi. owhhhh enak gile bila makan time-time lapa hujan lebat mencurah-curah. huhu. drama tak habis-habis. terus hilang perasaan marah kepada bf. ahaha. memang makanan yang enak dan sedap dapat menyejukkan hati.

ok. nak gi tolong mak masak  untuk raya esok. bye bye.

*selamat hari raya aidil adha korang.*

1 comment:

Anonymous said...

wah, shopping sakan nie..
nanie..buat 02.02.11 lg chantek..hehehe

-fizah-