Tuesday, December 14, 2010

idea for doorgift?

holla.

u know what, i found this bottle at my house. macam botol jem but a lil bit smaller. just macam size botol inner shine tuh. actually, budak bilik yang dah pindah before i moved in yang punye. dia dulu keje bahagian x-ray hosp. this bottle is actually botol ubat untuk nak buat xray. i dont know. yang penting botol ubat la senang cite nye kan.

tapi die dah siap basuh bersih. and tag ubat tuh pn dah tangal. tapi last-last die tak jadi gune untuk doorgift wedding die. so ade banyak gile kat rumah tuh. maybe dalam 100 plus. so i asked mum, nak ke tak nak this bottle? maybe bole jadikan something untuk doorgift ke. kannnn?

so i took 50 bottles and bersiap sedia untuk deco nanti dengan mak and angah. 50 je pun...kalau buat untuk wedding takdo makno nyoooo..

ni la bottle tu.


so korang ade idea tak nak buat ape kat mende ni nanti? hehehe. rase-rase macam dah tau je nak buat ape ;))

p/s : sangat lega sebab closet dah makin bertambah space. banyak baju dah di let-go. lapang kepala otak. haha

No comments: